Conectează-te cu noi

Administraţie

Se toarnă asfalt spre Bobâlna, pe DJ108B Viile Dejului – limită cu judeţul Sălaj

Publicat acum

pe

Consiliul Județean Cluj a demarat o nouă serie de lucrări de investiții pe drumul judeţean DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu județul Sălaj.

Scopul principal al acestor lucrări este acela de a oferi condiții optime de trafic în zonă și de a permite circulația în deplină siguranță, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o rută care ne leagă de județul Sălaj”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, în momentul de față se află în plină desfăşurare lucrările de aşternere a celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv a celui de uzură, sectorul vizat având o lungime de 22,8 kilometri, de la kilometrul 21+200 până la kilometrul 44+000.

Până în prezent s-a finalizat deja turnarea celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsonul cuprins între kilometrul 21+200 (limită cu județul Sălaj) şi kilometrul 25+000 şi continuă pe direcţia Viile Dejului (kilometrul 44+000).

De asemenea, în cadrul aceloraşi lucrări de investiţii este vizată şi reabilitarea a cinci poduri, la toate acestea lucrările aflându-se în plină desfășurare. În același timp, se realizează și lucrări la șanțuri și acostamente. Anterior lucrărilor recent demarate, modernizarea și reabilitarea drumului județean 108B a constat în așternerea primul strat de asfalt, cel de binder.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER