Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Seară de film la LTCOR Dej. Săptămâna aceasta – „Dumnezeu pentru o zi”

Publicat acum

pe

Seara de film LTCOR Dej Dumnezeu pentru o zi

loading...

Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români Dej organizează vineri, 27 mai, cu începere de la ora 19:00, o nouă seară de film.

Evenimentul va avea loc la sediul Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Dej, situat pe strada 1 Mai nr. 18. Cei vor alege să răspundă „prezent” invitației de a participa la acest eveniment, vor putea viziona filmul „Dumnezeu pentru o zi”.

Bruce Nolan (Jim Carrey) consideră că lumea nu îl tratează cum trebuie. E un reporter de știri care primește mereu cele mai proaste reportaje posibile, iar viața pare pur și simplu să nu îi meargă așa cum ar vrea. Persoana pe care o învinuiește cel mai mult este Dumnezeu. Dar când Dumnezeu răspunde, Bruce se trezește cu niște puteri – dar și responsabilități – nebănuite. Șansa de a își face o viață perfectă i-a răsărit în cale, dar în timp ce se bucură de nou-descoperitele sale puteri, ajunge să neglijeze lucrurile care contează cel mai mult și să își dea seama că a se juca de-a Dumnezeu nu e chiar așa ușor cum pare.

Pentru o comedie marca Jim Carrey, care însă ascunde mai mult decât apare la prima vedere, vă așteptăm cu drag la sediul Ligii, vineri de la ora 19.00”, au anunțat, pe Facebook, membrii LTCOR Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER