Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință a CL Dej | Se votează lista solicitanților locuințelor A.N.L.

Publicat acum

pe

O ședință ordinară a Consiliului Local Dej va avea loc joi, 29 februarie, de la ora 13.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Plan Urbanistic de Detaliu pe Strada Podgorenilor, Nr. 27.

2. Proiect de hotărâre privind modificare Plan Urbanistic de Detaliu, aprobat prin Hotărârea de Consiliu Local Nr. 132/2021 pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr. 8

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul situat în Dej, Strada Unirii, Nr.14, Bloc B3, Parter, pe care este edificată o Extindere la parterul blocului (la apartamentul 21).

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul situat în Dej, Strada Mircea cel Bătrân, Nr. 2, Bloc N1, Parter, pe care este edificată o Extindere la parterul blocului (la apartamentul 31).

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul situat în Dej, Strada 1 Mai, Nr. 29, Bloc C70, Parter, pe care este edificată o Extindere la parterul blocului (la apartamentul 1).

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul situat în Dej, Strada Mărășești, Nr. 2, Bloc J, Parter, pe care este edificată o Extindere la parterul blocului (la apartamentul 56).

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 1 la Contractul de concesiune Nr. 6/27951 din 18 noiembrie 2019.

8. Proiect de hotărâre privind acordarea scutirii de la plata taxei pentru prelungirea Autorizației de construire pentru S.C. MG TEC Industry S.R.L.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării de servicii de consultanță juridică și de reprezentare a intereselor Municipiului Dej.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 1 din Hotărârea de Consiliu Local Nr. 4 din 9 ianuarie 2024 privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Spitalului Municipal Dej.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul IV al anului 2023.

12. Proiect de hotărâre privind exercitarea dreptului de preemțiune de către Municipiul Dej pentru cumpărarea imobilului înscris în Cartea Funciară Nr. 65800 Dej, Nr. cadastral 65800.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei solicitanților care au acces la locuințe și a listei cuprinzând ordinea de prioritate în repartizarea locuințelor A.N.L. pentru tineri, destinate închirierii, în Municipiul Dej.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării listei de investiții aprobată prin Hotărârea de Consiliu Local Nr. 12 din 31 ianuarie 2024.

Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Dorin

    2024-02-23 la 4:21:56 PM

    „9. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării de servicii de consultanță juridică și de reprezentare a intereselor Municipiului Dej”
    -exista birou juridic in Primarie? cu ce se ocupa daca achizitioneaza(?) servicii de consultantajuridica externe?? sa-l desfiinteze naibii ca-s incompetenti si sa aduca externi atunci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER