Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată a Consiliului Local Dej. Aleșii vor avea mai multe proiecte de dezbătut

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni mâine, 15 marrtie, de la ora 14, în cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Modernizare Străzi în Municipiul Dej, județul Cluj”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate, respectiv Devizului general și al indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Extindere rețele de apă și canalizare în Municipiul Dej, județul Cluj”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu Program prelungit ”Lumea Piticilor”, Municipiul Dej, Strada Aurora Nr. 3, județul Cluj”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Realizarea și dotarea Grădiniței cu Program prelungit ”Junior”, Municipiul Dej, Strada Înfrățirii Nr. 30, județul Cluj”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Reabilitarea și dotarea Creșei din Municipiul Dej, Strada Regina Maria Nr. 19, județul Cluj”.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Reabilitartea și modernizarea Complexului Sportiv Polivalent Municipiul Dej, județul Cluj”.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a obiectivului de investiții ”Amenajare parcare Parc Balnear Toroc”, în valoare estimată de 2.800.000 lei.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2017.

Dosarele cu materialele prezentate la ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri, începând cu data de 14 martie 2017, ora 15,00, de la Secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej – Camera Nr. 15.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER