Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată, la Dej. Proiecte ”mari și late”, pe ordinea de zi

Publicat acum

pe

O ședință de îndată a Consiliului Local Dej este programată marți, 4 iunie, de la ora 14.

Pe ordinea de zi a ședinței – care se va desfășura online – se află următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiect ”Îmbunătățirea transportului public și nemotorizat în municipiul Dej”, cod SMIS 324087.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiect   „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană reprezentat de Strada 1 Mai (tronson 1 Mai 182 – intersecție Strada Ion Pop Reteganu), Strada Ion Pop Reteganu – Pod Someș – Strada Libertății – Strada Bistriței până la limita administrativ teritorială a municipiului Dej, inclusiv acces către Autobaza TRANSURB Dej și modernizare Autobaza TRANSURB S.A.”, cod SMIS 324086.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 185 din 28.11.2023 de aprobare a etapizării și prelungirea proiectului care nu se finalizează la 31.12.2023 și asumarea implementării proiectului în etapa a II-a în cadrul Programului Regional Nord – Vest 2021 – 2027 cu titlul ”Dezvoltarea infrastructurii de transport alternativ în municipiul Dej – punte pietonală și modernizare coridor infrastructură integrată în Ocna Dej”, cod SMIS 123525.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 88 din 14.05.2024 de aprobare a proiectului și a cheltuielilor legate de proiect „Creșterea calității vieții în municipiul Dej prin construirea și dotarea centrului social, recreativ și îmbunătățirea spațiilor publice urbane din zona acestuia”, cod SMIS 324120.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local Nr. 94 din 14.05.2024 de aprobare a proiectului și a cheltuielilor legate de proiect „Construirea unei clădiri cu destinația școală clasele I- VIII pentru Școala gimnazială Nr. 1 Dej”, cod SMIS 324121.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER