Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință ordinară a CL Dej. Am putea avea o parcare pe strada Carpați

Publicat acum

pe

O ședinţă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej va avea loc joi, 22 septembrie 2022, cu începere de la ora 14.

Ședința se va desfășura online, cu următoarea ORDINE DE ZI:

  1. Proiect de hotărâre privind darea în administrarea Școlii gimnaziale ”Avram Iancu” Dej, a imobilului Școala gimnazială Nr. 5, proprietatea publică a Municipiului Dej, în care își desfășoară activitatea unitatea de învățământ preuniversitar.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea reprezentanților Consiliului local în Consiliile de administrații ale unităților de învățământ din Municipiul Dej.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentării valorii totale a investiției: ”Dezvoltarea infrastructurii de transport alternative în Municipiul Dej – punte pietonală și modernizare coridor infrastructură integrate în Ocna Dej” Cod SMIS 123525.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul în suprafață de 132 m.p., situat în Municipiul Dej, Strada Unirii Nr. 1/A (aferent Ap. 1).
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul în suprafață de 48 m.p., situat în Municipiul Dej, Strada Unirii, Nr. 1/A (aferent Ap. 2).
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul în suprafață de 220 m.p., situat în Municipiul Dej, Strada Unirii Nr. 1/A (aferent Ap. 3).
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. pe strada Burebista, Nr. 20/B.
  8. Proiect de hotarâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici și finanțarea multianuală pentru obiectivul de investiție: ”Amenajare parcare pe Strada Carpați, în Municipiul Dej, județul Cluj”.
  9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER