Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință ordinară a CL Dej, săptămâna viitoare. Vezi ce se votează!

Publicat acum

pe

loading...

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 26 aprilie, cu începere de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna aprilie.

Pe ordinea de zi se află șapte proiecte de hotărâre și soluționarea unor probleme ale administrației publice locale, după cum urmează:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobare P.U.D. in vederea întocmirii D.T.A.C. și D.T.O.E. pentru ansamblu comercial de servicii, amenajării exterioare și operațiuni cadastrale.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării listei de investiții a Municipiului Dej pe anul 2018.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții, pe trimestrul I al anului 2018.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizării lucrării ”Descentralizare RED-Injecție de putere in zona intersecție Strada Valea Codorului cu Strada Valea Căprioarei, județul Cluj”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special domnului consilier local Lazăr Nicolae la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Centrul Agro Transilvania S.A. Cluj din data de 27 aprilie 2018, ora 10°°.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special doamnei Rus Claudia la Adunarea Generală  a Acționarilor Societății  Transurb  S.A. Dej din data de 16 mai 2018, ora 13°°.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini al Serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate speciale în Municipiul Dej.
  8. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER