Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință ordinară a Consiliului Local Dej! Ce vor avea de dezbătut aleșii locali

Publicat acum

pe

loading...

Consilierii locali din Dej se vor întruni marți, 31 octombrie, cu începere de la ora 15:00, în Sala de Ședințe a Primăriei Municipiului Dej, într-o ședință ordinară.

Pe ordinea de zi se află 7 proiecte de hotărâre, dar și rezolvarea unor probleme ale administrației publice locale.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru înființare PARC INDUSTRIAL-MG TEC GRUP generat de terenul situat în Municipiul Dej, Strada Prof. Ing. Leon Birbaum, Nr. 4.

2. Proiect de hotărâre privind Planul urbanistic zonal pentru Sauter Fabrica de producție și Birouri, generat de terenul situat în Municipiul Dej, Strada Henri Coandă.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice pe anul 2018 pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 132/2016 privind aprobarea organigramei, statului de funcții și a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej și Serviciile subordonate.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local și al activităților finanțate integral din venituri proprii si subvenții.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al bugetului local și bugetul instituțiilor finanțate integral din venituri proprii- trimestrul al III-lea 2017.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special domnului consilier Lazăr Nicolae să reprezinte Consiliul Local al Municipiului Dej la Adunarea Generală a Acționarilor de la SC Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., din data de 17 noiembrie 2017.

8. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER