Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Ședințele Consiliului Local Dej revin în format fizic. VEZI ordinea de zi

Publicat acum

pe

....

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 27 octombrie, de la ora 14, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna octombrie.

Ședința va avea loc în format fizic, în Sala de ședințe a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

....

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății ”Tetarom” S.A., în vederea exercitării dreptului de acționar.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractelor de închiriere pentru ocuparea domeniului public și privat, care expiră pe parcursul anului 2023.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării alocației zilnice de hrană pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social Dej.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea apartenenței la domeniul privat al Municipiului Dej a loturilor concesionate, situate în Municipiul Dej, Strada Constantin Brâncuși.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosință gratuită pentru o perioadă de 15 ani a unor bunuri mobile către Serviciul de Ambulanță Cluj-Substația Dej.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării imobilului Parc George Coșbuc, situat în Municipiul Dej, înscris în C.F. Nr. 53335, Nr. topo 154/1/4/2.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modului de exercitare a dreptului de acces al furnizorilor de rețele de comunicații electronice pe proprietatea publică și privată a Municipiului Dej.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local Nr. 29.991 din data de 5 decembrie 2019.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Centrul ”Agro Transilvania” Cluj S.A., în vederea exercitării dreptului de acționar.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 2, alin. (1) din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej, Nr. 106 din data de 22 septembrie 2022.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – Plan urbanistic de detaliu pentru executarea lucrărilor de construire ”Spălătorie auto, împrejmuire, alei de acces în Municipiul Dej, Strada Vâlcele Nr. 36/C”.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – Plan urbanistic de detaliu, pentru modificarea P.U.D. aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej, Nr. 33 din data de 10 martie 2020 și ”Reamenajare acces auto pentru Centrul comercial, Strada Vâlcele D.N. 1  C (km 55+350), Municipiul Dej, solicitant S.C. Cometex S.R.L.”.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico – economice și a indicatorilor proiectului ”Creșterea mobilității urbane sustenabile în Municipiul Dej prin achiziția de autobuze electrice, extinderea și dezvoltarea infrastructurii velo și pietonale pe traseul Valea Jichișului”.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea stabilirii cotizației acordată de Municipiul Dej echipei de fotbal F.C. Unirea Dej.
 15. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al municipiului Dej și bugetul de venituri a Spitalului Municipal Dej.
 16. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER