Conectează-te cu noi

Eveniment

Șef de post de lângă Dej, CERCETAT pentru LUARE DE MITĂ și alte INFRACȚIUNI

Publicat acum

pe

Un șef de post de lângă Dej este acuzat că și-a însușit diverse sume de bani în repetate rânduri. Numele său apare într-un dosar deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Este vorba despre șeful de post din localitatea bistrițeană Braniștea (situată la numai 17 kilometri de Dej), Savu Relu. Numele său apare într-un dosar în care se efectuează cercetări penale sub aspectul infracțiunilor de luare de mită, furt calificat, instigare la furt calificat, efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția, abuz în serviciu sau favorizarea făptuitorului.

În acest dosar nu există un suspect, urmărirea penală fiind începută față de fapte.

«Faptele de luare de mită constau în acuzații aduse agentului de poliție, SAVU RELU, motivat de împrejurarea că în cursul lunii martie 2014, în cadrul unor dosare penale pe care le avea în instrumentare și-ar fi însușit pe nedrept diverse sume de bani (respectiv de 500 lei din suma de 1000 lei și suma de 150 lei din suma de 300 lei), cu care anumite părți din dosare s-au împăcat, pentru anumite fapte penale.

Celelalte fapte au fost reclamate ca fiind comise în perioada 2014-2016 și constau în dispunerea asupra unor bunuri ridicate de acesta în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu și respectiv în determinarea unor persoane să comită fapte penale de sustragere de bunuri, pe care acesta le-ar fi primit după care le-ar fi procesat, dispunând asupra bunurilor obținute, prin vânzarea lor ca acte de comerț, precum și în neluarea de măsuri de constatare de fapte penale de care ar fi luat cunoștință.

În prezent probațiunea este efectuată pentru dovedirea faptelor, cauza nefiind soluționată», conform informațiilor transmise de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, citate de Bistrițeanul.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER