Conectează-te cu noi

Eveniment

Șef de tren de la CFR Călători Dej, găsit mort

Publicat acum

pe

Un șef de tren, angajat al CFR Dej Călători, a fost găsit fără suflare sâmbătă în jurul orei 14:20.

”Astăzi s-a mai stins un CFR-ist la datorie, șef tren H.S. comanda Dej Călători.A murit în somn în timpul programului de odihna A murit probabil din cauza ca nu era deloc obosit,ca nu era deloc stresat ,că  poate chiar nici nu a mâncat (pentru că nu i-a rămas  în urmă  nimic de mâncare și nici când  a sosit nu s-a așezat la masă).A intrat la odihna la ora  7 26 și la 14 20 s-a declarat decesul. Și ca și cum nu era deajuns panica,frica,stresul,politia,procuratura,criminalistica mai vine și revizorasul căruia  i s-a atribuit o pălărie cu 5 numere mai mare , să ia declarații probabil mâine  se ducea la pește  sau luni nu i se  mai legau ideile și se mai și ofensează ca nu sunt de acord cu ideea dumnealui, ce mai contează un om în minus.  Murim ca proștii. iar șefimea își freacă mâinile  când își  văd fluturașii de salariu.Mi-a rămas  pe retină  ce tălpi  muncite avea săracul.  Dumnezeu sa te ierte OM nevinovat”, a transmis una dintre colegele bărbatului.

Cauza exactă a decesului rămâne deocamdată necunoscută.

Colegii bărbatului sunt extrem de afectați, amintindu-și de el ca de un om muncitor și dedicat.

”Moartea a venit pe neașteptate, lăsând în urmă o durere imensă în inimile noastre. Drum lin, suflet bun! Vei rămâne mereu în amintirile noastre și în poveștile pe care le-ai împărtășit cu atâta dragoste despre trenuri și călătorii. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a notat cumnatul bărbatului.

Reclamă
2 Comentarii

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: A murit șeful unui tren de la CFR Călători Dej. A fost găsit mort la muncă: ”Dumnezeu sa te ierte OM nevinovat”

  2. Pingback: Șef de tren de la CFR Călători Dej, găsit mort | www.actualdecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER