Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Semafor DEFECT din Dej, pericol pentru pietoni și șoferi – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Semafor defect Dej

Un semafor defect pune în pericol viața pietonilor care se angajează în traversarea unei treceri de pietoni situate pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Dej. 

Pietonii care aleg să traverseze strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Dej își pun zilnic viața în pericol. Asta din cauza unui semafor, instalat în Piața Bobâlna, care nu funcționează corect.

Șoferii care circulă dinspre Judecătoria Dej sau dinspre strada George Coșbuc înspre Piața Bobâlna, pot fi puși în dificultate de funcționarea anormală a acestui semafor. De altfel, în doar 20 de minute petrecute de reporterii Dej24.ro în apropierea acestui semafor, din cauza nefuncționării culorii „galben”, 8 mașini au străbătut trecerea de pietoni pe culoarea „roșu”.

Mai grav este faptul că pietonii pot fi cu ușurință acroșați de autoturisme, în momentul în care se angajează în traversare.

De asemenea, conducătorii auto, surprinși de schimbarea subită a culorii, pot frâna brusc în apropierea trecerii pentru pietoni, iar în acest fel se pot produce numeroase tamponări.

Din păcate, situația nu este de actualitate, semaforul fiind defect de mai multe săptămâni.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai jos.

Reclamă
3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER