Conectează-te cu noi

Politic

Senatorul Lungu (PMP): „Părinții trebuie să decidă pentru binele copilului, nu statul!”

Publicat acum

pe

loading...

Senatorul Vasile-Cristian Lungu atrage atenția asupra încălcării consimțământului părinților cu privire la tratamentele medicale ce se promovează din ce în ce mai puternic din cauza pandemiei. Se discută despre vaccinare ca o soluție garantat salvatoare împotriva pandemiei, însă vaccinul promovat va fi totuși un tratament medical în testare, fără informații reale despre efectele adverse ale acestuia.

Ministerul Sănătății va introduce vaccinarea ca o măsură de asigurare a sănătății colective fără date clare despre efectele adverse la nivel de individ și vor apărea restricții de acces cum s-a întâmplat anul trecut când același minister a trimis o circulară inspectoratelor școlare prin care obliga vaccinarea copiilor, iar copiii care nu erau vaccinați, nu aveau dreptul la educație. Imunizările programate de către stat sub umbrela îngrijorării pentru sănătatea colectivă va forța mâna părinților obligându-i să își vaccineze copiii.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția Consiliului Județean Cluj contestă intervenția statului în viețile oamenilor și le reamintește părinților că trăiesc într-un stat democratic unde au drepturi și libertăți. Senatorul Vasile-Cristian Lungu a declarat în repetate rânduri că statul nu are dreptul să impună un tratament medical asupra oamenilor pentru că acest demers duce la încălcarea Constituției și a drepturilor omului. 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Cluj   CUI: 21200020

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER