Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Serviciul Pașapoarte își deschide punct de lucru și la Dej!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Serviciul Județean de Pașapoarte va avea punct de lucru și la Dej. Măsura a fost anunțată de prefectul Mircea Abrudean.

Prefectul Mircea Abrudean a precizat, la ZIUA LIVE, că măsura face parte din planul de decongestionare a serviciului din Cluj-Napoca, unde în perioadele de vârf sunt și câte 500 de persoane zilnic care vin să își facă sau schimbe pașaportul, scrie zcj.ro.

Am decis deschiderea unui punct de lucru în Câmpia Turzii, care va fi deschis de miercuri, 4 martie, ca să evităm congestionarea la Cluj-Napoca. Va deservi toată zona aferentă municipiului Câmpia Turzii, pentru că la Turda funcționează deja un asemenea punct. Mai vrem să deschidem la Dej și la Huedin, și acum așteptăm aprobările”, a spus prefectul.

S-a găsit o soluție și în ceea ce privește plata taxei pentru eliberarea pașaportului. „Legat de acest serviciu, mai exista și o anomalie legată de plata taxei pentru pașaport, care nu se mai realiza la sediu, pentru că trezoreria a închis ghișeul care îl avea acolo.

Am găsit o soluție și aici. Începând cu perioada mai aglomerată se va reînființa acel ghișeu pentru încasarea taxelor la fața locului”, a explicat prefectul Clujului. Acesta a adăugat că programările online de la acest serviciu merg foarte bine, însă dacă spațiul va permite va mai fi înființat un ghișeu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER