Conectează-te cu noi

Eveniment

Simptomele medicului din Dej, confirmat cu COVID-19: ”Atenţie, cazul meu a început astfel”

Publicat acum

pe

Medicul cardiolog de la Spitalul Penitenciar Dej, confirmat cu COVID-19, le-a transmis colegilor ei să fie atenți la simptome.

Potrivit unui mesaj transmis colegilor, medicul de la Spitalul Penitenciar Dej şi-a făcut testul pentru coronavirus la sugestia unei prietene şi a fost depistată pozitiv. Acum este internată la Spitalul de Pneumologie Cluj-Napoca.

”Atenţie la nas înfundat, fără gust, fără miros, inapetenţă şi, eventual, oboseală. Cazul meu a început astfel. Soţul, de o săptămână cu tuse seacă, obstrucţie nazală ca o banală viroză, de vineri fără gust, fără miros, afebril. Eu, de vineri, cu obstrucţie nazală, de duminică fără gust, fără miros. Luni, uşoară oboseală şi inapetenţă, fără febră. În exagerarea mea, marţi, am cerut părerea unei prietene ATI-iste de la Infecţioase Cluj şi ne-a sugerat să facem testul Covid ştiind că intrăm în colectivitate. Ne-a venit rezultatul că suntem pozitivi. Suntem internaţi la Pneumologie Cluj”, a arătat medicul dejean, conform MEDIAFAX.

Aceasta a susţinut că toţi pacienţii săi pe care i-a consultat probabil nu vor avea nimic, deoarece în timpul consultul medical a purtat mască şi mănuşi, scrie aceeași publicație.

Citește și:

Medic de la Spitalul Penitenciar Dej, confirmat cu COVID-19

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER