Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Simulare pentru siguranța pasagerilor la Aeroportul Internațional Cluj!

Publicat acum

pe

....

Procedurile de lucru inter-instituţionale precum şi consolidarea reflexelor de cooperare într-o situaţie ipotetică privind descoperirea unui bagaj suspect, au fost evaluate, joi, printr-un exerciţiu care a avut loc la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj.

....

În cursul zilei de ieri, 27 iulie 2017, în intervalul orar 14:00 – 15:30, în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj s-a desfăşurat un exerciţiu care a avut ca obiective evaluarea procedurilor de lucru inter-instituţionale şi consolidarea reflexelor de cooperare într-o situaţie ipotetică privind descoperirea unui bagaj suspect.

Potrivit unui comunicat de presă al aeroportului, exerciţiul nu a afectat traficul aerian şi nici activităţile curente desfăşurate în aeroport.

Vă reamintim, simularea a avut loc în contextul în care miercuri, 26 iulie, cursa Wizz Air Cluj-Londra, de la ora 5.55, a a avut o întarziere de 2 ore şi 45 de minute din cauză că unul din pasageri a facut afirmaţia ca are o „bomba în bagajul de cabina”. Detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER