Conectează-te cu noi

Eveniment

SINUCIDERE în Dej. Un bărbat ȘI-A TĂIAT GÂTUL cu un CUȚIT – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

sinucidere gat taiat (2)

loading...

Un bărbat din Dej și-a tăiat gâtul și și-a pus capăt zilelor. Șocantul incident a avut loc în această noapte pe strada Aleea Tomis.

Un apel la 112 a anunțat în această noapte, în jurul orei 2, că o tentativă de sinucidere a avut loc în cartierul Dealul Florilor din Dej, într-un bloc de pe strada Aleea Tomis. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii dejeni, dar și o ambulanță cu medic. Ajunși la locul solicitării, echipajele de intervenție au găsit un bărbat în vârstă de 44 de ani, inconștient, într-o baltă de sânge, cu răni severe în zona gâtului.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au constatat decesul. ”Echipajul de intervenție a fost solicitat la o tentativă de suicid. Ajungând la fața locului, am găsit victima inconștientă, în decubit dorsal, cu o plagă în regiunea laterocervicală dreaptă, secționate vasele mari de la nivelul gâtului. Moartea s-a produs probabil instantaneu, prin exsanguinare. Din păcate, nu am mai putut interveni”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

Macabra descoperire a fost făcută de rudele bărbatului care a ales să își încheie socotelile cu viața. După miezul nopții, acesta s-a dus în bucătărie, a pus mâna pe un cuțit și și-a tăiat gâtul. Moartea a survenit instantaneu.

Se pare că bărbatul se afla în depresie, recent fiind externat din secția de psihiatrie. Momentan nu se cunosc motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la asemenea gest violent.

Bărbatul nu le era străin polițiștilor, acesta având deschise mai multe dosare penale. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER