Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Situația drumurilor surpate de la Vad și Mănăstirea. Ce se întâmplă cu ele?

Publicat acum

pe

Un drum din Vad și altul din Mănăstirea s-au surpat de câteva luni. Autoritățile au oferit primele explicații în privința lor.

Problema celor două drumuri a fost ridicată de consilierul județean Vasile Sălătioan, în cadrul ședinței CJ. ”În comuna Vad, limita administrativ-teritorială cu municipiul Dej, acolo am avut lucrări pentru închiderea rampei de gunoi și în urma acestor lucrări s-a surpat mai mult de jumătate din partea carosabilă, de trei-patru luni de zile. Ce se întâmplă acolo? De asemenea, avem o surpare de carosabil și în localitatea Mănăstirea”, a explicat consilierul dejean.

”Ambele tronsoane de drum au fost pe comitetul de situații de urgență. Am făcut licitații pentru ambele tronsoane, s-au făcut expertize tehnice. Momentan, la Vad se lucrează pentru o rută ocolitoare, pentru că acolo proiectul tehnic prevede să se scoată toată zona drumului județean, adică ambele sensuri de circulație. Atunci am găsit o rută alternativă, un drum comunal, care se amenajează acum, iar toată circulația va fi deviată pe acel drum, până la execuția lucrărilor. Este vorba despre partea dinspre Someș. Au fost doi km de drum comunal care au avut nevoie de reparații”, a răspuns Liviu Hâncu, directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat. Referindu-se la același drum, Alin Tișe – președintele CJ Cluj a spus că institituția a comandat o expertiză tehnică și a dat în judecată constructorul.

În ceea ce privește drumul de la Mănăstirea, ”am primit săptămâna aceasta expertiza tehnică, urmează să demarăm procedura de licitație pentru proiectare și execuție, în regim de urgență. Doar una dintre benzi este afectată acolo”, a transmis Liviu Hâncu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER