Conectează-te cu noi

Administraţie

Șoferii din Dej pot plăti, de astăzi, parcarea și prin SMS

Publicat acum

pe

parcometru Dej

Șoferii din Dej beneficiază începând de astăzi, 1 septembrie 2015, pe lângă parcometre şi tichete de parcare, de o nouă variantă de plată a parcării în centrul oraşului, cea prin SMS.

Noua modalitate de plată, modernă, simplă de utilizat și comodă se datorează implementării de către Primăria Municipiului Dej, a sistemului TPark® de plată a parcării prin SMS.

Plata parcării prin SMS se realizează trimiţând un SMS la numărul scurt 7420 în care se menționează codul aferent timpului de parcare și numărul de înmatriculare al mașinii:

521 NRMAȘINĂ (ex: 521 CJ01ABC)- pentru 1 oră

520 NRMAȘINĂ (ex: 520 CJ01ABC)- pentru o zi

Două sau mai multe SMS-uri consecutive cu același cod (520, 521) însumează timpul de parcare.

Costul parcării pentru o oră este de 0.25€ + TVA, iar costul unei parcări pentru întreaga zi este de 1.10€+ TVA. În plus, conducătorii auto au la dispoziție aplicația SMS Parking Romania, pentru Android și iOS, prin intermediul căreia se poate opera plata parcării prin SMS, fără a mai memora numerele scurte sau codurile aferente duratelor de parcare.

Sistemul TPark de plată a parcării prin SMS este disponibil pentru utilizatorii rețelelor de telefonie DIGI, Orange, Telekom și Vodafone. SMS-ul este taxat suplimentar în rețeaua Orange cu 0,05€+TVA.

Orarul parcărilor publice cu plată din Municipiul Dej, aprobat de Consiliul Local, este de luni până vineri, între orele 07:00-18:00. În afara acestui interval, parcarea este gratuită.

Pentru a oferi posesorilor de maşini mai multe variante de plată a parcării, pe lângă parcometre şi tichete de parcare am decis sa implementăm şi plata parcării prin SMS, în acest mod conducătorii auto nemaifiind nevoiţi să se deplaseze la parcometre sau chioşcurile de ziare. Este un sistem modern care implică doar transmiterea SMS-ului în funcţie de timpul dorit de parcare. Sistemul ales este TPark, ce funcționează deja în 14 orașe din România”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER