Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Șoferița de TIR din Reteag, vedetă pe TikTok, a câștigat o sumă frumoasă la ”Batem palma” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Tiktok-erița Adrian Oltean, șoferița de TIR originară din Reteag, a participat recent la emisiunea ”Batem palma”, de pe ProTV, și s-a ales cu 31.500 lei.

Adriana Oltean este una dintre cele mai cunoscute șoferițe de TIR din România, prin intermediul platformei sociale TikTok, acolo unde are aproape 3 milioane de urmăritori. Recent, tânăra în vârstă de 29 de ani, originară din localitatea bistrițeană Reteag, a ajuns pe micile ecrane participând la concursul ”Batem Palma”, difuzat de Pro TV.

”Multă emoție, mult suspans… am trecut prin diferite stări într-un timp foarte scurt, dar tot ce contează e finalul. Și finalul a fost… WOW! Nu mă așteptam la asta, dar am BĂTUT PALMA și am plecat acasă cu SUMA de: 31.500 lei. Mulțumesc de susținere!”, a scris Adriana Oltean pe Facebook.

Emisiunea ”Batem palma” – prezentată de Cosmin Seleși – testează norocul și intuiția concurenților. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs 24 de cutii misterioase existente în joc. Sumele variază și în funcție de prestația concurentului pe parcursul showului. Un alt element surpriză este banca. Parcursul unui concurent se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma și acceptă una dintre ofertele băncii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER