Conectează-te cu noi

Naţional

ȘOMAJ TEHNIC | Ministrul Muncii: Vineri sunt procesate ultimele plăţi aferente lunii martie

Publicat acum

pe

....

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anunţat că vineri vor fi procesate ultimele plăţi pentru şomajul tehnic aferente lunii martie.

~De final de zi #lamuncă, am un sentiment de muncă cu folos văzând că am început, de îndată ce au intrat banii în conturile noastre după rectificarea bugetară, a doua etapă de plăţi pentru #SomajTehnic. Şi la ANOFM şi la ANPIS. Mâine (vineri-n.r.) sunt procesate ultimele plăţi aferente lunii martie. Vor mai rămâne pentru luni, 3 zone din ţară care au nevoie de verificări suplimentare. Cum a fost un proiect nou, şi pentru adminstraţie şi pentru angajatorii/profesioniştii care au depus cereri, au apărut tot felul de situaţii de clarificat”, a anun’at Violeta Alexandru.

....

Ministrul Muncii a mai spus că România este una dintre puţinele ţări europene cu un tip de sprijin guvernamental accesat simpul – şomajul tehnic.

~Am reuşit. România este printre puţinele ţări europene cu un tip de sprijin guvernamental accesat simplu, #ŞomajulTehnic, un demers pe care l-a dus la final. De la legiferare, trecând prin consultare, prin rectificare până la plăţi suntem, este adevărat, la un bilanţ al primei etape de evaluare, una intermediară, după primele plăţi din tot programul, cele din martie. Cu toate verificările minimale interne (verificări aprofundate se vor face după perioada de criză), cu un sistem modern de înregistrat cereri creat în câteva zile, din resurse interne, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, cu o comunicare continuă cu beneficiarii, se poate face treabă”, a mai zis Violeta Alexandru.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER