Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

SONDAJ: Care seară UNTOLD FESTIVAL vi s-a părut cea mai reușită?

Publicat acum

pe

Untold Festival Ziua1 (7)

În cele patru zile cât s-a desfășurat UNTOLD FESTIVAL, cel mai mare festival din România, rețelele de socializare au fost bombardate de fotografii, filmulețe și de check-in-uri la acest eveniment.

....

Dejenii au răspuns, în număr destul de mare, invitației organizatorilor de a participa la cel mai mare eveniment muzical din România – UNTOLD FESTIVAL.

Drept urmare, suntem curioși să vedem care seară a fost cea mai reușită, din punctul vostru de vedere, răspunzând chestionarului de la finalul articolului.

„UNTOLD a prezentat fanilor în timpul celor 4 zile de festival peste 170 de artiști, pe cele 8 scene principale, un program efervescent cu peste 80 de ore de muzică și, nu în ultimul rând, o mulțime de activități desfășurate pe timpul zilei.

Unicitatea festivalului este creată de premierele pe care a reușit să le prezinte încă de la prima ediție, printre care și faptul că cei mai îndrăgiți artiști electro-music-dance urcă pentru prima dată pe aceeași scenă la Cluj-Napoca. De asemenea, publicul a avut prilejul de a se bucura atât la atmosfera de festival, cât și de specificul local și facilitățile orașului, generând în cele 4 zile un trafic cumulat de aproximativ de 300.000 de persoane”.

Ce seară UNTOLD vi s-a părut cea mai reușită?

 
pollcode.com free polls

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER