Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Spectacol caritabil dedicat persoanelor cu dizabilități, la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

folk-spectacol-1

Terasa Weekend Bistro Caffe din municipiul Dej a găzduit astăzi un spectacol cu caracter caritabil dedicat, în special, persoanelor cu dizabilități.

....

Spectacolul, organizat de Consiliul Național al Dizabilității din România (C.N.D.R.) în colaborare cu Primăria Municipiului Dej, a avut loc în această seară pe terasa Weekend Bistro Caffe. Evenimentul a adus în prim-plan mai mulți artiști extrem de apreciați, între care Florin Săsărman, Maria Gheorghiu, Dinu Olărașu (”Copilul de Aur al Folk-ului”), George Stanca, Traian Cosma, poetul Sandu Cătinean, Oana Dragomir, Petra și Marin Grad, Liliana Moldovan, Zoltan Octavian Butuc, Săndel Filip sau renumitul Tic Petroșel.

Deși concertul era programat să debuteze la ora 18, dejenii care au răspuns ”prezent” invitației organizatorilor s-au văzut nevoiți să aștepte aproape o oră în plus pentru a se bucura de recitalurile artiștilor prezenți la Dej. Chiar și așa, atmosfera a fost una magică, iubitorii muzicii de calitate trăind o seară memorabilă într-un cadru natural de poveste.

Spectacolul – intitulat ”Dej a vous” – a avut caracter caritabil, banii strânși din bilete (15 lei intrarea) urmând să fie donați persoanelor cu dizabilități din cadrul mai multor asociații dejene. De asemenea, spectatorii au avut la dispoziție o urnă pregătită pentru donații.

Concertul a fost prezentat de Sorin Andrei, realizatorul emisiunii ”Hai-Hui prin Sufletul Folkului”, de la Radio Enigma.

Banii strânși în urma acestui eveniment se vor dona persoanelor care au nevoie, persoanelor aflate în dificultate. Binențeles că acest lucru va fi gestionat de Primăria Municipiului Dej. De abia aștept să mă reîntorc la Dej și să vorbesc cu mai multe persoane și să ne apucăm de lucru, împreună cu Consiliul Județean Cluj și cei de la Primăria Dej, pentru că anul viitor va trebui să redactăm Raportul Alternativ de Țară pe Acces și Accesibilitate”, ne-a declarat înainte de eveniment Iustina Radu, director executiv al Consiliului Național al Dizabilității din România.

Dej24.ro a fost partener media al acestui concert.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER