Conectează-te cu noi

Politic

Spirit de parlamentar. Editorial Oana Murariu

Publicat acum

pe

,,Vineri plecăm la Dej” a fost propoziția care îmi aducea zâmbetul pe buze în copilăria și adolescența mea. Am crescut la Dej primii ani din viață, la bunici, în timp ce mama mea făcea rezidențiatul în Cluj-Napoca. Prima mea ,,bonă” a fost vecina bunicilor, doamna Szabo, care m-a învățat primele mele cuvinte în limba maghiară. Timpul a trecut și am crescut, însă legătura a rămas puternică. Mi-am petrecut multe veri în Dej și chiar și acum, desi locuiesc și profesia mă ține aproape de Cluj-Napoca, profit de fiecare ocazie să vizitez Dejul și să retrăiesc amintirile copilăriei, Oana Murariu, candidat USR Plus pentru alegerile parlamentare din decembrie, 2020.

Dejenii și-au pus bine amprenta asupra mea, iar acum a venit momentul în care să ofer și eu ceva acestei comunități, prin prisma activității mele politice. În calitate de candidat al Alianței USR Plus pentru Camera Deputaților în circumscripția Cluj, tratez cu bun simț și respect dejenii, la fel cum tratez cetățenii corecți și muncitori din tot județul. Nu fac promisiuni electorale! Cu toții ne-am săturat de astfel de promisiuni fără acoperire. Ceea ce îmi asum față de dejeni este că voi trata cu seriozitate munca din Parlamentul României, pentru că ducem lipsă de oameni care să își asume politica pentru societate. Îmi asum să fiu un parlamentar activ în teritoriu. Parlamentarii de până acum și-au urmărit doar agenda personala de interese și au uitat foarte repede de oamenii care îi votează și pe care îi reprezintă. Dejenii vor avea posibilitatea reală de a comunica cu mine atât on-line, cât și în audiențe la Dej și chiar îi invit la un dialog activ, pentru a adresa problemele cu adevărat importante pentru societatea civilă și provocările cu care se întâlnesc în viața de zi cu zi. O comunicare deschisă și sinceră e primul pas în rezolvarea situațiilor specifice întâlnite în teritoriu.

Intenția mea și a colegilor din Alianța USR PLUS este să debirocratizăm, să oferim stabilitate legislativă și fiscală, astfel încât țara noastră să devină cât mai atractivă pentru investitori, care aduc cu ei noi locuri de muncă, mai bine plătite. Voi pleda pentru atragerea și dezvoltarea investițiilor la Dej.

”România nu este o țară a hoților și a corupților, ci a specialiștilor cu coloană vertebrală, care pot conduce cu rațiune și își pot îndeplini angajamentele. În 6 decembrie votăm USR Plus! Votăm pentru o generație nouă și pentru o guvernare corectă și transparentă, Oana Murariu, candidat pe lista USR Plus la alegerile parlamentare din decembrie, 2020.

*advertorial cu caracter electoral

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER