Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Spitalele clujene aparținând CJ Cluj vor asigura permanența în perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Unitățile sanitare care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean vor asigura permanența pe întreaga durată a sărbătorilor ce se apropie, respectiv Nașterea Domnului Iisus Hristos și Revelionul, obiectivul fiind acela al menținerii continuității activității și a actului medical.

În acest context, în perioada 22 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

De asemenea, pe parcursul următoarelor zile, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” pacienții vor fi consultați de medicii de gardă, urmând să funcționeze atât linia de gardă pentru secția de pneumologie cât și cea aferentă chirurgiei toracice.

În ceea ce privește Spitalul Clinic de Recuperare, vor funcționa patru linii de gardă pentru secțiile cardiologie, neurologie, terapie intensivă și linia mixtă ortopedie/chirurgie plastică, iar în intervalul 22 decembrie a.c. – 6 ianuarie 2019, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase va funcționa în regim normal de lucru.

Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița nr. 9 va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER