Conectează-te cu noi

Eveniment

Spitalul din Gherla, în doliu. Cine era bărbatul găsit mort în Someș

Publicat acum

pe

Bărbatul găsit mort, ieri, în apele râului Someș era un cunoscut medic din Gherla, fost director al instituției spitalicești.

”Medicul LUMEZEANU BEBE a plecat dintre noi. Acesta a fost doctorul celor mai mulți dintre noi, un medic de excepție. Îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră și pentru sănătatea pacienților. Prin tot ceea ce ați făcut, lumea a devenit mai bună. Ne înclinăm, Domnule doctor LUMEZEANU BEBE.

LUMEZEANU BEBE a fost medic primar radiolog in cadrul Laboratorului de Radiologie si imagistica medicala a Spitalului Municipal Gherla, incepand cu data de 22.11.1988.

In perioada 15.11.1997-12.10.2001 a fost numit in functia de conducere de director al Spitalului Municipal Gherla, reușind să se facă iubit de pacienți și de colaboratori si să aibă realizări deosebite atât pe plan profesional cât și uman.

Datorită activității sale profesionale pe mai multe planuri și mai ales a omeniei și devotamentului față de pacienți, medicul Lumezeanu Bebe va rămâne în amintirea noastră ca o personalitate importantă a municipiului Gherla, a Spitalului Municipal Gherla, a comunității medicale, un coleg deosebit și un model de urmat pentru cei mai tineri. Drum lin.

Condoleanțe familiei!

Colectivul Spitalului Municipal Gherla este alături de familia îndurerată!”, a transmis conducerea Spitalului Municipal Gherla.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER