Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Spitalul Municipal Dej marchează 155 ani de existență

Publicat acum

pe

....

Anul acesta, Spitalul Municipal Dej împlinește 155 ani de la înființarea sa, o vârstă venerabilă pentru o instituție sanitară.

....

Și pentru că Spitalul Municipal Dej nu este o doar o clădire, ci este alcătuit din oameni, atât din cei care lucrează zi de zi în slujba oamenilor, cât și din cei care i-au trecut pragul în căutarea unei fărâme de sănătate, conducerea instituției s-a gândit să sărbătorescă acest eveniment. Astfel, mâine, 8 iunie, va avea loc ”Ziua porților deschise”, zi în care sunt așteptați toți dejenii să viziteze în grupuri organizate spitalul, pentru a cunoaște mai bine serviciile pe care acesta le oferă populației, vizită urmată de o expoziție de pictură realizată de pacienții secției de psihiatrie. Vizitarea va avea loc între orele 12 și 13.

Vineri, 9 iunie, se va desfășura un simpozion aniversar ”Zilele spitalului dejean”, aflat deja la a patra ediție, în cadrul căruia va avea loc prezentarea mai multor lucrări de specialitate, simpozion creditat de Colegiul Medicilor, eveniment la care vor participa mai mulți medici din zonă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER