Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Spitalul Municipal Dej va primi 200.000 de lei de la CJ Cluj

Publicat acum

pe

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței ordinare de azi alocarea unor fonduri suplimentare, pentru nu mai puțin de 12 spitale clujene. Unul dintre acestea este Spitalul Municipal Dej.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a alocat 2.280.000 lei pentru patru dintre spitalele din subordine: Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul de Recuperare și Spitalul de Copii. Fiecare dintre aceste unități sanitare a primit câte 570.000 de lei, fonduri care urmează să fie folosite, în special, pentru achiziționarea dotărilor necesare în contextul determinat de pandemia de coronavirus.

Totodată, forul administrativ județean a alocat 1.600.000 de lei pentru opt spitale din județul Cluj: Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor”, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal, Institutul  Inimii „Niculae Stăncioiu”, Spitalul Municipal Gherla, Spitalul Municipal Dej și Spitalul Orășenesc Huedin. Fiecare dintre aceste instituții spitalicești a primit câte 200.000 de lei, bani care vor fi utilizați, cu preponderență, pentru achiziționarea echipamentelor, aparaturilor și consumabilelor necesare pentru a face față cât mai bine pandemiei de COVID-19.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER