Conectează-te cu noi

Sport

Sport și distracție la Cupa Speranței – fotbal pe nisip, la Mănăstirea – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Cupa Sperantei Manastirea (6)

Asociația Sportivă OMAX a organizat astăzi ”Cupa Speranței” – fotbal pe nisip, competiție dedicată copiilor cu vârstă cuprinsă între 8 și 14 ani.

....

Evenimentul organizat de Asociația Sportivă OMAX s-a bucurat de sprijinul financiar acordat de Primăria Mica (2.350 lei) și ProNutrition, competiția sportivă desfășurată în localitatea Mănăstirea, pe Baza Sportivă OMAX, fiind un real succes.

Patru echipe formate din 3 copii 8-11 ani și 3 copii 11-14 ani (Mica, Sânmărghita, Mănăstirea, Nireș) au dat tot ce au avut mai bun la Cupa Speranței, însă la finalul întrecerii sportive de pe nisip toți fotbaliștii au fost premiați. Spectatorii de pe margine care au ales să răspundă ”prezent” invitației de a participa la acest eveniment s-au bucurat de soare și au făcut plajă, iar o parte dintre ei s-au implicat activ în competiție oferind sfaturi micuților fotbaliști.

Meciurile au extrem de încinse, însă, la fel ca în orice competiție, au existat învingători și învinși, astfel că după încheierea partidelor clasamentul a arătat astfel:

1. Energia Mănăstirea

2. FC Sânmărghita

3. FC Nireș

4. FC Mica

Micuții fotbaliști au fost recompensați cu medalii, cupe și diplome și fiecare participant a primit un echipament sportiv și suplimente de efort (oferite de ProNutrition). Totodată, sportivii au avut parte de un meniu gratuit servit în cadrul activității. La Cupa Speranței de la Mănăstirea a participat și primarul Pavel Goron, care s-a bucurat de regalul fotbalistic oferit de cele patru echipe.

”Este primul eveniment organizat pentru copii la nivelul comunei noastre, o competiție care se dorește să devină o tradiție și să aibă loc an de an. Pentru mine e o adevărată mulțumire”, a declarat pentru Dej24.ro Mircea Maxim, președintele Asociației OMAX și amfitrionul acestei competiții.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER