Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV – Sportiv de la CSS LAPI Dej, TRANSFER SUPRIZĂ la campioana Tomis Constanța

Publicat acum

pe

Andrei Mihalescu

Un tânăr voleibalist de la CSS LAPI Dej a semnat cu CVM Tomis Constanța, campioana României la volei masculin.

Andrei Mihalescu, sportiv născut în anul 1996 – considerat de mulți ”vârful” generației sale, a făcut pasul de la CSS LAPI Dej la cea mai titrată echipă de volei masculin a României, CVM Tomis Constanța. Extrema de 1,85 m se alătură astfel lotului echipei de la malul mării. Andrei Mihalescu a făcut parte și din Centrul de Excelență în Volei Masculin, de la Dej, fiind unul dintre cei mai apreciați sportivi.

„Am activat ca jucător timp de 6 ani la LAPI Dej, o perioadă frumoasă din viaţa mea în care am învăţat foarte multe. Pe această cale, vreau să mulţumesc profesorilor Radu Miclea, Cristian Man, Viorel Creţu şi Florin Sorin pentru sprijinul lor şi pentru faptul că m-au ajutat în anii petrecuţi la Dej. Cât despre oferta de la Tomis Constanţa, consider că a fost neaşteptată, probabil a venit în urma Turneului Final de la Juniori, desfăşurat la Tg. Mureş. Sunt foarte bucuros că am primit această oferă şi am semnat contractul în urmă cu 2 săptămâni. Acum aştept să se strângă lotul şi să îmi cunosc noii colegi. Sper să mă integrez repede, să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi să fac faţă cu bine la trecerea de la juniori la divizie”, a declarat în exclusivitate pentru Dej24.ro Andrei Mihalescu.

Totodată, alţi doi sportivi de la CSS LAPI Dej au reuşit să se transfere la Ştiinţa Bacău, echipă aflată în Divizia B, însă care şi-a propus să promoveze în acest sezon competiţional. Este vorba despre Ionuţ Todoruţ (ridicător) şi despre Victor Târcavu (centru).

Pe de altă parte, Cristian Luis Imhoff (universal, 2,02 m), plecat de la Unirea Dej la sfârșitul campionatului trecut, a ajuns la o înțelegere cu Tricolorul LVM Ploiești și va continua în Divizia A1 și în sezonul următor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER