Conectează-te cu noi

Sport

Sportivi Budokan Ryu din Dej, medaliați la Cupa „Mickey Mouse” Florești – FOTO

Publicat acum

pe

Budokan Ryu Dej Karate Cupa Mikey Mouse Floresti (2)

Mai multi sportivi din Dej au obtinut, in acest weekend, numeroase medalii la Cupa „Mikey Mouse”, desfasurata la Floresti.

Weekendul trecut a avut loc in localitatea Floresti, judetul Cluj, editia a XIII-a a concursului international de Karate, Cupa „Mickey Mouse”. Competitia dedicata copiilor pana la 14 ani a fost organizata de catre Clubul Sportiv Hayashi Activ Floresti, sub egida Federatiei Romane de Karate WKC.

Participarea la competitie a fost una foarte buna, mai precis 420 de sportivi si 93 de echipe reprezentand 25 de cluburi sportive din Romania si Ungaria. Clubul sportiv Budokan Ryu a deplasat un lot extins de 48 de sportivi si a reusit sa obtina 15 medalii la probe individuale si la echipe, avand in final 34 de sportivi medaliati, inclusiv din Dej. Astfel bilantul final al rezultatelor este dupa cum urmeaza: 2 medalii de aur, 5 medalii de argint si 8 medalii de bronz.

  • Medalii de aur: Lombardi Luna, Sfechis Alisia, Bujor Cezara si Pop Ana Maria la proba de kumite echipe feminin 7-8 ani, Farcas Matei, Ghenea Darius, Daoud Richard la proba de kumite echipe masculin 7-8 ani.
  • Medalii de argint: Costea Alexia si Orban Rebeka la probe de kumite individual 9-10 respectiv 13-14 ani, Farcas Cristian la kumite echipe baieti 7-8 ani, Panescu Alexandru, Derta Valerian si Negreanu Gabriel la proba de kumite echipe baieti 13-14 ani si Giurgiu Alexandru, Purdea Ionut si Vadean Tudor tot la kumite echipe.
  • Medalii de bronz: la probele de kumite individual: Avram Gabriel, Derta Valerian, Nemeti Madalina si Negreanu Gabriel, iar la echipe: Danga Denis, Ciciovean Luca si Capalnas Mihai, Dragan Denis, Danciu Luca si Pop Gabriel, Costea Alexia, Nemeti Madalina, Pop Denisa si Nistor Aimee, Pop Narcisa, Celsie Isabela, Man Denisa si Pasca Georgiana.

Dorim pe aceasta cale sa ii felicitam pe toti sportivii pentru modul in care s-au prezentat si de asemenea dorim sa multumim autoritatilor locale, colaboratorilor, sponsorilor si nu in ultimul rand, parintilor pentru sprijinul si intelegerea de care au dat dovada”, se arata intr-un comunicat de presa al clubului Budokan Ryu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER