Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Sportivii „Latino Angels” Dej, rezultate meritorii la Cupa Sătmarului, desfășurată la Satu Mare – FOTO

Publicat acum

pe

Sâmbătă, 13 mai, Satu Mare a fost gazda unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate dansului din țară – concursul de dans sportiv ”Cupa Sătmarului”, organizat de Clubul ”Royal Dance” Satu Mare.

Aflat deja la a șaptea ediție, concursul este un exemplu de eveniment bine organizat cu atenție sporită pe detalii, cu amănunte care fac deliciul participanților și spectatorilor. Dansul înseamnă emoție transmisă prin mișcare și bucuria de a împărtăși cu publicul caracterul muzicii și tainele ei. La acest capitol se poate spune că oranizatorii și-au atins din plin obiectivele, iar dansatorii participanți și-au demonstrate măiestria.

Clubul de dans sportiv ”Latino Angels” Dej a înscris la startul competiției cinci perechi talentate, care au obținut rezultate meritorii:

  • Perechea Andrei Darius Cozmuță și Andreea Ana Maria au ocupat locul al doilea la clasa”Hoby”, categoria 6-9 ani;
  • Perechea Găvruș Marian Andrei și Neamțu Daria Maria au ocupat locul al doilea la clasa E, secțiunea 12-13 ani;
  • Perechea Szabo Gabriel Lucian și Rafa Mădălina Diana au ocupat locul al treilea la concursul open basic standard, 6-11 ani;
  • Perechea Mathe Florin și Forț Alexandra au ocupat locul al patrulea la concursurile open basic standard și open basic latino, 6-11 ani;
  • Perechea Kiss Andrei Robert și Suciu Adriana Romana au ocupat locul al doilea la concursul open standard secțiunea 14-15 ani.

Echipa de antrenori a clubului ”Latino Angels” Dej – Alexandru Miheștean, Pâslariu Vlad și Marius Gherasim, alături de sportivii dejeni, au revenit la antrenamente pentru a fi la mare înălțime la evenimentul de dans sportiv care se va derula pe 3 iunie 2017, în Sala Sporturilor din Dej.

Stimate public larg, dacă pentru o zi dorești să afli câte ceva despre mirajul dansului, despre energiile și emoțiile care se pot transmite prin mișcare, despre sport și despre dorința de perfecțiune, despre stoicism și ambiție dar și despre prietenie și colegialitate, vă invităm sâmbătă 3 iunie 2017 să participați ca spectator sau voluntari la ”Cupa Latini Angels” concurs de dans sportiv aflat la a zecea ediție și cotat ca eveniment cu caracter național în lista compețițiilor propuse de Federația Națională”, precizează organizatorii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER