Conectează-te cu noi

Sport

Stadionul din Dej, ÎN PARAGINĂ! Paul Papp: ”Nu îmi voi duce fiica pe stadion!” – FOTO

Publicat acum

pe

Stadionul Municipal Dej degradat (2)

Tribunele Stadionului Municipal Dej arată ca după război, însă autoritățile locale dau din umeri și ”așteaptă fonduri europene”.

De câteva zile, pe Facebook circula numeroase poze și filmări făcute pe Stadionul Municipal Dej, în imagini observându-se starea degradată în care se află ”templul” dejean din apropierea Someșului. Infrastructura sportivă pare că nu contează pentru autoritățile locale din Dej, stadionul fiind lăsat în paragină de ani buni de zile.

”Locul unde m-am format ca fotbalist, ca om, merită mai mult respect din partea tuturor! Dejul merită un stadion măcar îngrijit, dacă nu unul noi… Pentru copii… Așa cum unii au construit acest stadion, acum e rândul altora pentru a face ceva cu acest stadion care îmi trezește amintiri de neuitat! Am pășit pe acest stadion la vârsta de 3-4 ani… Dar cu siguranță în condițiile actuale nu îmi voi duce la rândul meu fiica pe stadion, deși aș vrea enorm!”, a declarat fotbalistul dejean Paul Papp.

Apărătorul stelist are și un mesaj pentru primarul Dejului, Morar Costan. ”Noi, cei cu acest virus, vrem puțină decență sau de ce nu, un stadion nou, mic, cochet, fără pistă! Echipă facem, dar mai întâi avem nevoie de ceva mai bun!”, a transmis Paul Papp.

Edilul municipiului Dej, Morar Costan ne-a declarat că și-ar dori să acceseze fonduri europene pentru renovarea și modernizarea stadionului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER