Conectează-te cu noi

Administraţie

START lucrărilor de reamenajare a zonei Baltă din Dej! Amplasamentul a fost predat constructorului

Publicat acum

pe

loading...

În cursul zilei de marți, 21 august 2018, a fost predat amplasamentul către executantul lucrărilor în cadrul proiectului de reamenajare a zonei Baltă din Dej.

Contractul de finanțare a proiectului a fost semnat în ultima parte a anului 2017. Ulterior s-au desfășurat procedurile de licitație, iar în cursul zilei de marți administrația locală a predat amplasamentul câștigătorului licitației, cel care va executa lucrările de amenajare.

Proiectul a fost depus în anul 2016 în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, Axa 5 și are o valoare de peste 10 milioane lei, aproximativ 2,5 milioane euro, din care contribuția de 2% din bugetul local este de aproximativ 205.000 lei (45000 euro).

În cadrul investiției vor fi amenajate: alei pietonale, zonă destinată locurilor de joacă adresate copiilor de diferite vârste și celor cu dizabilități, zonă destinată activităților de fitness în aer liber, zona destinată socializării, dotată cu internet Wi-Fi. De asemenea va fi amplasat mobilier urban, stâlpi pentru iluminat, cișmele și va fi amenajat un spațiu verde prin plantarea arbori. Pe o suprafață de 0,7 ha va fi amenajat un lac de agrement.

 

CITEȘTE ȘI:

Dej – Zona lacului Balta de pe Dealul Florilor, PROIECT MODERN pentru viitor – VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER