Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ștefan Cristea, directorul general Arc Parc Dej, vrea să construiască un cartier de locuințe în incinta parcului industrial

Publicat acum

pe

Ştefan Cristea este directorul general al Arc Parc Dej, unul dintre cele mai moderne parcuri industriale din România, potrivit Capital.

Cu un număr de clienţi în creştere, afacerea pe care o conduce a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare. Astfel, au fost demarate mai multe proiecte inovative pentru piaţa românească. Cel mai interesant este construcția unui cartier de locuințe în incinta parcului.

Observând modelul într-o ţară dezvoltată din Asia, Ştefan Cristea a realizat că în momentul recrutării, ar fi un argument important pentru orice angajator dacă, pe lângă un loc de muncă sigur și bun, se oferă și oportunitatea de a avea o locuință.

În acest fel, intenționam să fidelizam forțăa de muncă și suntem încrezători că este important ca oamenii să știe că ne gândim la ei. În plus, dacă ceri performanță, oferi la schimb performanță“, explică CEO-ul Arc Parc Dej.

Pentru a susține asemenea planuri ambițioase, pe lângă noi spații industriale, la Arc Parc se ridică o unitate de producție a prefabricatelor.

Investițiile în spațiile modulare logistice și în propria fabrică de prefabricate din beton au constituit și constituie pentru noi puncte cheie“, mai precizează Ştefan Cristea.

 

Sursa – Capital

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER