Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Stocator de oxigen nou la Spitalul Municipal Dej. Este vital pentru pacienții în stare gravă – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Spitalul Municipal Dej are începând de ieri un nou stocator de oxigen, cu o capacitate mai mare decât precedentul. Acesta face diferența între viață și moarte pentru pacienții aflați în stare gravă.

Noul stocator de oxigen – amplasat în curtea spitalului dejean – are 6000 de metri cubi, cu 3000 metri cubi mai mult decât cel avut până ieri. Instalarea rezervorului nu a fost deloc simplă, dar s-a încheiat cu succes, aşa că Spitalul Municipal Dej poate asigura, fără probleme, fluxul necesar de oxigen pentru toți pacienții cu nevoi în acest sens.

”Acest proiect a fost realizat de Spitalul Municipal Dej în colaborare cu firma furnizoare, fiind extrem de important pentru siguranța pacienților, în condițiile în care consumul a crescut foarte mult în această perioadă”, a declarat pentru Dej24.ro medicul Antonela Nicoară, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dej.

În condițiile în care consumul de oxigen s-a triplat, acest nou stocator este ”mană cerească” pentru spitalul dejean. Oxigenul este folosit în aproape toate secțiile unității spitalicești, cu precădere pe secția COVID-19 și pe Terapie Intensivă.

Stocatorul este alimentat imediat ce cantitatea de oxigen coboară sub cota de avarie, ne-au mai precizat reprezentanții spitalului din Dej.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Selu

    2021-04-18 la 10:19:48 AM

    6000 metri cubi? Mai intreaba o data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER