Conectează-te cu noi

Administraţie

Strada Mihai Eminescu din Dej, în plin proces de modernizare – FOTO

Publicat acum

pe

Lucrari modernizare strada Mihai Eminescu Dej (4)

Primăria Municipiului Dej a reluat lucrările în cadrul proiectelor pe infrastructură, demarate în cursul anului trecut. Prima stradă pe care se intervine este strada Mihai Eminescu.

Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a 20 de străzi, finanţat 70% de Ministerul Dezvoltării şi 30% din bugetul local, iar în cadrul lor pe strada Mihai Eminescu se execută pozarea conductelor de canalizare pluvială, refacerea carosabilului şi amenajarea de trotuare cu borduri.

Este un proiect amplu pe care l-am demarat în toamna anului trecut, când au fost începute modernizările pe străzile: Crişan, Gutinului , Mioriţei, Aurel Vlaicu, Piaţa Lupeni, iar în acest an se va continua cu străzile: Mihai Eminescu, Petru Rareş, Cloşca, Vlad Ţepeş, Nichita Stănescu, Pintea Viteazu, Al. Ioan Cuza, Călugăreni, Toamnei, Ciprian Porumbescu, Izlaz, Prieteniei, Tineretului, Podgoreni, Unirii( accesul spre cimitirul din Dealul Florilor).

Având în vedere că strada Mihai Eminescu este una aglomerată, se lucrează în ritm intens pentru ca disconfortul, atât pentru locuitorii străzii cât şi pentru conducătorii auto, să fie pe o perioadă cât mai scurtă”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER