Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Străzi ca după bombardament în Dej! Iarna bate la ușă și muncitorii s-au apucat de lucru – FOTO

Publicat acum

pe

Câteva străzi situate în apropierea Parcului Balnear Toroc din Dej au intrat recent într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

Este vorba despre străzile Livezii, Porumbeilor și Salbelor. Locuitorii de pe străzile respective sunt revoltați, asta pentru că muncitorii s-au apucat de treabă abia acum, la doar câteva săptămâni înainte de Crăciun. Mai mult decât atât, proprietarii caselor din zonă sunt mai mult decât siguri că odată cu venirea înghețului șantierul va fi abandonat până la primăvară, iar străzile vor deveni adevărate tranșee.

Nici nu poți ieși din casă, că îi noroiul până în gât”, ne-a scris o dejeancă care locuiește în zonă.

În urma lucrărilor de introducere a canalizării, locuitorii străzilor respective s-au trezit cu șanțuri adânci de câțiva metri, cu noroi cât pentru întreg orașul și cu zero șanse de a-și părăsi locuințele cu propriile mașini, într-un anumit caz fiind turnat un zid de susținere fix în fața unei porți.

Oamenii echipați cu cizme din cauciuc sunt nevoiți să își poarte copiii pe brațe până pe strada Minerilor pentru a-i duce la școală sau pentru a merge la serviciu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER