Conectează-te cu noi

Eveniment

Studiu în trafic, organizat de CNADNR, la ieșire din Dej spre Cluj

Publicat acum

pe

Valcele DN1C Dej

Reprezentanți ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), alături de un echipaj de poliție, au fost astăzi prezenți la ieșire din Dej spre Cluj-Napoca și au oprit sute de autovehicule.

Reprezentanții CNADNR au organizat astăzi, pe DN1C la ieșire din Dej spre Gherla, un studiu de circulație numit „Ancheta de circulație origine – destinație”. Astfel echipe de recenzori și agenți de circulație au invitat conducătorii de vehicule pe o banda de rezervă (acostament sau banda I-a) și le-au adresat un set de întrebări, care au constat în: originea plecării în cursă, destinația cursei, ruta și scopul călătoriei. Pentru vehiculele de transport marfă, reprezentanții CNADNR au adresat întrebări conducătorilor auto și referitor tipul mărfii transportate, iar pentru vehiculele de transport persoane și numărul de pasageri.

Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Acțiunea se desfășoară în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România.

Așa cum Dej24.ro anunța în urmă cu o săptămână, studiul a debutat pe data de 10 iunie, iar echipe de recenzori CNADNR vor continua acțiunea în 24 iunie și 19 august 2015, pe principalele drumuri naționale din România.

Precizăm că nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de înmatriculare – identificare. Menționăm că întrebările vizează direcțiile de deplasare, scopul deplasării, natura transportului, informațiile solicitate fiind complet anonime. Recenzorii vor purta ecusoane și vor consemna răspunsurile pe formulare tipărite. Fiind vorba despre o acțiune de interes public, CNADNR SA roagă conducătorii de vehicule să colaboreze cu recenzorii astfel încât ancheta să se desfășoare în condiții optime și într-un timp cât mai redus”, a anunțat CNADNR într-un comunicat de presă.

Sursă FOTO – maps.google.com

CITEȘTE ȘI: Studiu în trafic pe drumurile naționale, organizat de CNADNR

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER