Conectează-te cu noi

Sport

Suprem Night Fight la Dej. IZIDOR BUNEA va lupta în cadrul galei

Publicat acum

pe

Gala MMA

Sala Sporturilor din Dej va găzdui sâmbătă, 26 septembrie, Suprem Night Fight, eveniment sportiv în cadrul căruia va lupta și Izidor Bunea.

Evenimentul sportiv este organizat de președintele clubului Firekick Boxing Gherla, Paul Florean. Astfel, dimineața este adresată amatorilor de lupte de contact KICKBOX și MMA, în cadrul Cupei Firekick acordându-se cupe, medalii și echipament sportiv. Competiția organizată în colaborare cu Federație Română de Arte Marțiale Mixte se va desfășura în sistem piramidal.

Al doilea eveniment sportiv de mare anvergură va avea loc seara, de la ora 19, atunci când se va face accesul la cea mai fastuoasă gală de KICKBOX și MMA. Nu mai puțin de 12 meciuri vor putea vedea dejenii care vor alege să răspundă ”prezent” invitației de a participa la acest eveniment. Izidor Bunea, Cristian Brejan, Dorin Stan (deținător centură Kombat Liga, va lupta pentru centura Suprem Night), Livius Băcilă, Năstase ”Ciobanul din Iași”, Andrei Leuștian (luptător KOK și Superkombat) vor lupta în Sala Sporturilor din Dej.

Invitați speciali ai galei sunt Sandu Lungu – colosul din MMA, cunoscut drept ”Muntele Bihorului” și Adrian Petre, recordman mondial la flotări în dosul palmei.

Cei mai buni luptători vor primi trofee și burse în bani.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER