Conectează-te cu noi

Sport

Surpriză la Dej. ”U” Cluj a învins Unirea în decisiv

Publicat acum

pe

....

Echipa de volei Unirea Dej a pierdut, în decisiv, partida de pe teren propriu cu ”U” Cluj.

Meciul dintre Unirea Dej și ”U” Cluj – care a avut loc ieri după-amiază, de la ora 18 – a contat pentru etapa 12 a Diviziei A1. Uniriștii și-au adjudecat primul set, 25-23, însă le-au pierdut pe următoarele două, 18-25, respectiv 21-25. Gazdele au reușit să egaleze la doi pe tabelă, după 25-14 în runda a patra, și să trimită meciul în decisiv.

....

Ultimul act a fost echilibrat (2-3, 6-5, 8-5, 9-10, 10-12), însă în final câștig de cauză au avut studenții, 15-12, care s-au impus surprinzător la Dej. În urma acestei înfrângeri, dejenii au pierdut un punct foarte important în lupta pentru calificarea în grupa locurilor 5-8 la finalul sezonului regulat.

Partida din Sala Sporturilor ”Petru Stăvariu” a fost marcată și de o cădere a unei părți a instalației de iluminat în setul al patrulea. Problema a fost rezolvată în aproximativ 15 minute de organizatori.

Unirea Dej: Suson (14), Curuia-Pop (13), Micu (12), A. Grigoraș (11), A. Ana (10), Balai (8), Bratu (6), Holotă (-), Câmpean (-), Urian (libero), G. Pop (libero). Nu a jucat:  Grigoraș. Antrenor: Ovidiu Tămaș.

”U” Cluj: Negrean (24), Iov (19), Popovici (10), Neag (8), Voinea (8), Moisa (4), Tănase (3), Dăineanu (-), Mocan (-), Verciuc (-), Varga (-), Baycov (libero). Nu a jucat: Onofrei (libero). Antrenor: Vicențiu Dumitrescu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER