Conectează-te cu noi

Naţional

Surprize la pariuri în sezonul de iarna. Iată cum poți profita de ele!

Publicat acum

pe

loading...

Sezonul rece vine cu surprize pentru toata lumea, pe toate planurile. Aceasta perioada aduce oferte de care merita sa te bucuri, in pregatirea pentru sarbatori. Casele de pariuri au pregatit si ele pentru jucatorii pasionati o serie de beneficii, care te vor indemna sa profiti de ele la maxim. Daca iti doresti sa avansezi in metoda de joc si sa devii un castigator, atunci acesta este momentul perfect, caci bonusurile sunt promitatoare si, cu siguranta, te vor ajuta sa castigi mai mult la pariuri.

Iata cum poti profita de sezonul rece pentru a-ti creste mai mult castigurile:

In ziua de azi vei gasi o multime de informatii legate de pariuri, de metodele de joc si diverse strategii care te pot ajuta sa ajungi in top-ul celor mai buni pariori. Pe site-ul Pontul-zilei.com gasesti date importante, pronosticuri si diverse pont-uri pentru pariuri, oferite de mai multe agentii de pariere. Asadar, o poti alege pe cea care te incanta cel mai mult, unde ai mai pariat pana acum si ai fost multumit de servicii. Pentru a ajunge un parior cat mai bun, este necesar sa stii sa iti filtrezi informatiile, in asa fel incat sa te informezi cat mai bine, din continut de calitate. Pe internet vei gasi o multime de strategii si sfaturi, insa nu toate sunt menite sa te ajute sa atingi reusita. De aceea, sursa de informatie este extrem de importanta. Asadar, inainte sa plasezi un pariu, analizeaza foarte bine sansele pe care le ai, pentru a nu ajunge sa pierzi o suma importanta de bani.

In sezonul de iarna, deoarece toata lumea se pregateste de sarbatorile mult asteptate, casele de pariuri isi doresc sa ii surpinda pe jucatorii pasionati si vin cu o multime de premii si beneficii de care tu poti sa profiti. Fiecare parior in parte ar trebui sa stie faptul ca in aceasta perioada, sansele de castig vor creste considerabil si merita sa se pregateasca serios pentru mari reusite. In fiecare agentie de pariuri primesti sansa de a-ti creste veniturile, cu ajutorul premiilor pregatite special pentru tine. Si in anii trecuti, Mosul si-a facut aparitia cu bonusuri consistente, prin care i-a ajutat pe pariorii care aveau sanse mai mici de a castiga, cu mai multe sanse de castig! Cele mai valoroase premii au fost masini, device-uri precum laptop-uri si smartphone-uri si alte accesorii personalizate special pentru fiecare jucator in parte.

Cele mai multe dintre agentiile de pariere ofera premiile prin tragerea la sorti, unde se ofera premii valoroase, in semn de multumire pentru cei mai fideli clienti ai lor. In sezonul rece, au loc jocurile olimpice de iarna, pe care este foarte important sa nu le ratezi. Acestea sunt competitiile urmarite de cei mai multi oameni, nu numai jucatori, iar sansele de a plasa bilete castigatoare sunt foarte mari. Sporturile de iarna sunt preferatele pariorilor!

Asadar, nu rata toate aceste oferte si ramai la curent cu bonusurile oferite de catre agentiile de pariere, pentru a putea beneficia de cele mai atragatoare premii!

Naţional

Încep controalele! De marți, cei care nu au eradicat ambrozia de pe terenurile infestate riscă amenzi de până la 20.000 lei

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Companiile care au terenuri pe care crește ambrozie ar fi trebuit să ia măsuri de combatere a acestei buruieni, ce provoacă alergii la oameni, până la finele lunii iunie 2019, conform legislației în vigoare, scrie Avocatnet.ro.

Dacă n-au eradicat ambrozia de pe propriile terenuri, firmele vor risca, în urma celui de-al doilea val de controale, care începe marți, amenzi de până la 20.000 de lei. Primul val de controale se încheie luni, însă acesta aduce numai avertismente.

Legea nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia și normele pentru aplicarea acesteia obligă firmele și persoanele fizice care au terenuri să ia anual măsuri pentru eradicarea ambroziei. În caz contrar, amenzile pot ajunge până la 20.000 de lei.

Concret, proprietarii de terenuri persoane juridice sunt obligați să ia măsuri pentru distrugerea buruienii până la data de 30 iunie. Adică să facă lucrări de întreținere precum cosirea, smulgerea sau erbicidarea ambroziei.

Pentru a vedea ce firme au măsuri de luat contra ambroziei, autoritățile locale au inventariat terenurile infestate cu această buruiană în cursul lunii mai 2019. Apoi, firmele și românii care au terenuri infestate au primit somații de la autoritățile locale.

Ca să verifice dacă au luat măsuri pentru combaterea ambroziei până pe 30 iunie, autoritățile desfășoară două valuri de controale. Primul val, care este în perioada 1 – 15 iulie, aduce numai avertismente pentru cei care n-au luat măsuri, însă al doilea val, care va fi în perioada 16 – 31 iulie, va aduce direct amenzi.

Pe deasupra, acolo unde sunt semnalate focare de infestare cu ambrozie, autoritățile vor putea face controale suplimentare.

Conform legislației combaterii ambroziei, firmele care nu iau anual măsuri pentru eradicarea acestei buruieni riscă amenzi cuprinse între 5.000 și 20.000 de lei, în timp ce românii riscă amenzi între 750 și 5.000 de lei.

Ambrozia, ce se găsește de obicei pe marginea drumurilor sau pe terenurile lăsate în paragină, este o buruiană invazivă și polenul acesteia provoacă alergii la oameni în perioada înfloririi ei (perioada iulie – septembrie a anului).

Continuă să citești

Naţional

Au început înscrierile pentru a doua sesiune a Bacalaureatului!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Absolvenții de liceu care nu au promovat examenul de Bacalaureat 2019 în prima sesiune se pot înscrie în cea de-a doua, care va fi organizată la sfârșitul verii.

Potrivit calendarului Ministerului Educației, începând de luni, 15 iulie, cei care nu au promovat examenul de Bacalaureat în prima sesiune se pot înscrie în cea de-a doua, care va avea loc în perioada 21 august – 3 septembrie.

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019 are următoarea structură:

  • 15 – 19 iulie – înscrierea candidaților
  • 26 iulie – înscrierea candidaților care au promovat examenele de corigențe
  • 21 august – limba si literatura română – proba Ea), proba scrisă
  • 22 august – limba si literatura maternă – proba Eb), proba scrisă
  • 23 august – proba obligatorie a profilului – proba Ec), proba scrisă
  • 26 august – proba la alegere a profilului și specializării – proba Ed), proba scrisă
  • 27 – 28 august – evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A
  • 29 august – evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B
  • 30 august – 2 septembrie – evaluarea competențelor digitale – proba D
  • 2 – 3 septembrie – evaluarea competențelor lingvistice într-o limba de circulație internațională – proba C

Rezultatele pentru a doua sesiune de Bacalaureat 2019, sesiunea de toamnă, vor fi afișate pe data de 3 septembrie, iar depunerea contestațiilor se va putea face în aceeași zi, între orele 12:00-16:00. Rezolvarea contestațiilor va fi între 3-6 septembrie, iar rezultatele finale la Bacaureat 2019 vor putea fi văzute de elevi pe 7 septembrie.

Continuă să citești

Naţional

ANAF dă o lovitură grea românilor cu DATORII la stat! A fost lansat sistemul electronic de poprire a conturilor

Publicat acum

pe

loading...

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a emis un comunicat de presă în care precizează că se va institui un sistem electronic de poprire asupra conturilor persoanelor cu datorii.

Potrivit ANAF, poprirea se va efectua numai în limita sumelor înscrise în actele de executare silită.

Ministerul Finanţelor Publice şi ANAF propun un nou mecanism pentru automatizarea înfiinţării şi ridicării popririlor bancare de către organele fiscale, în limita sumelor înscrise în actele de executare silită. Astfel, disponibilităţile băneşti existente în conturile contribuabililor nu vor fi afectate peste limita sumelor înscrise în adresa de înfiinţare a popririi bancare şi, astfel, nu se vor produce sincope în activitatea desfăşurată de aceştia”, se arată în comunicatul citat.

Operaţiunea de poprire se va realiza cu operativitate, în timp real, având în vedere că încetarea măsurii de înfiinţare a popririi bancare se va efectua de la nivelul central al ANAF, pe baza schimbului rapid de informaţii cu instituţiile de credit.

Un avantaj considerabil pentru contribuabili îl reprezintă şi faptul că nu mai este necesară deplasarea acestora la sediul organelor fiscale, în vederea ridicării popririlor bancare”, subliniază documentul.

De asemenea, ANAF propune prin această măsură să scurteze durata de comunicare a actelor de executare, inclusiv a celor emise ca urmare a încetării măsurilor de executare silită.

Ministerul Finanţelor Publice şi ANAF au ca prioritate, în relaţia cu contribuabilii, un amplu proiect care priveşte simplificarea, debirocratizarea şi transparentizarea activităţilor de încasare a debitelor acestora. Implementarea sistemului electronic de poprire a conturilor bancare, prin automatizarea înfiinţării şi ridicării popririlor bancare, este una dintre măsurile adoptate în cadrul acestui proiect”, se mai arată în comunicat.

Potrivit ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, modificarea legislativă va fi aplicată din luna iulie a acestui an.

Azi am avut pe birou nota de la colegi, ceea ce am cerut, nota pentru a informa mâine, în şedinţă, Guvernul despre modul în care această poprire va deveni electronic efectuată, fără să se mai trezească omul cu sume de bani blocate, plata, pentru ca, după aia, deblocarea să dureze n zile, firma sau persoana fizică. (…) Eu am promis că se va schimba şi mâine în Guvern avem o informare exactă în acest sens. Începând cu luna iulie se face modificarea legislativă. Am făcut deja, este o aplicaţie la ANAF care va ţine legătura cu toate băncile, va comunica efectiv suma de plată (…) ANAF va notifica şi banca va popri exact suma pe care acea persoană sau firmă o are de plătit. O să vedeţi prezentarea în următoarele zile, exact noul mecanism cum va fi aplicat. Adică lumea va fi mulţumită, şi companiile, nu se vor mai crea astfel de blocaje sau abuzuri din partea ANAF”, a explicat Teodorovici, potrivit Agerpres.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare