Conectează-te cu noi

Politic

OFICIAL | Alexandru Cordoș, președinte interimar al PSD Cluj

Publicat acum

pe

loading...

Sursele Dej24.ro susțin că în ședința Comitetului Executiv Național al PSD se va decide preluarea PSD Cluj de către fostul senator Alexandru Cordoș.

În vârstă de 52 de ani, fostul senator al PSD urmează să fie numit președinte interimar al PSD Cluj. Sursele Dej24.ro susțin că decizia va fi luată, astăzi, în Comitetul Executiv Național al PSD. Cordoș ar urma să preia conducerea organizației județene de la deputatul Gheorghe Șimon.

În 2016, Cordoș a demisionat din PSD și a trecut la PRU. Deţinător a două mandate de senator din partea PSD şi ulterior devenind preşedinte PRU Cluj şi vicepreşedinte la nivel naţional al aceluiași partid, Alexandru Cordoș a renunțat temporar la politică în aprilie 2019. ”Am hotărât că este mai important să îmi continuu cariera universitară, să aprofundez – am avut foarte mult de lucru – şi să fiu şi alături de familie” , explica, în urmă cu un an, fostul senator. Ulterior, după câteva luni, Cordoș a fost numit președinte interimar al PSD Turda.

ACTUALIZARE: Informația Dej24.ro s-a confirmat: Comitetul Executiv l-a numit, în urmă cu puțin timp, pe Alexandru Cordoș în poziția de președinte al organizației PSD Cluj. Tot azi, un alt social-democrat clujean, sociologul Vasile Dâncu, a fost numit președintele interimar al Consiliului Național al PSD național.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER