Conectează-te cu noi

Sport

SUSȚINE ECHIPA LOCALĂ. Cine sunt ”Nimeni Alții”? Îi vom vedea la meciurile Unirii Dej!

Publicat acum

pe

Nimeni Altii Unirea

Echipa de volei Unirea Dej a avut parte de o galerie destul de numeroasă, în urmă cu câteva sezoane, în ”prima linie” fiind ”Niște Dejeni”.

Galeria echipei de volei Unirea Dej, intitulată ”Niște Dejeni”, a încurajat formația antrenată pe atunci de Victor Lazăr și la bine și la rău, după cum zice celebra vorbă, iar sprijinul și încurajările lor au contat erorm pentru volebaliștii din Dej. Galeria formată mai mereu din 15-20 de susținători a fost alături de băieți atât ”acasă”, în Sala Sporturilor din Dej, cât și în deplasare, la Baia Mare, în Cluj sau în Piatra-Neamț. Cu ”Niște Dejeni” în peluză, show-ul era mereu garantat: artificii, confetti, bannere, multe steaguri, eșarfe, tobe și cântece pe tot parcursul meciului, indiferent de scor.

Încet, dar sigur, o parte dintre ”Niște Dejeni” au luat drumul facultății, s-au mutat la Cluj-Napoca, iar brigada s-a destrămat. Sezonul trecut, sportivii din Dej nu au mai avut parte de aceeași atmosferă frumoasă cu care spectatorii s-au obișnuit la fiecare meci.

Unirea Dej - Dinamo Bucuresti volei Cupa Unirea (47)La Cupa Unirea, disputată anul acesta la Dej, mai mulți tineri au putut fi observați în peluză, în locul în care ”Niște Dejeni” își desfășurau activitatea în urmă cu două-trei sezoane. ”Va urma…”, ne anunțau ”cei noi” la meciul cu VCM LPS Piatra Neamț. Tinerii băieți din peluză au fost prezenți la toate cele trei partide ale Unirii Dej și au susținut echipa antrenată de Ovidiu Macarie.

Curioși ce se pregătește, reporterii Dej24.ro au luat legătura cu ceea ce se anunță a fi noua galerie a Unirii Dej.

”La început am fost 2-3 care voiam asta, să susținem echipa locală, băieți pasionați de așa ceva. Noi am zis să facem ceva pentru echipa Unirii, pentru că ei reprezintă țara și orașul nostru și chiar merită. Ideea a venit de la sine… Noi credem că voleiul dejean merită mai multă atenție, mai multă susținere și pentru asta suntem noi, să cântăm și să le fim alături. Sperăm să o facem cât mai bine”, ne-a declarat Cristian Teglaș, unul dintre fondatorii noii galerii.

”Nimeni Alții”  acesta este numele ales de noua galerie a Unirii Dej. Nici eu nu știu de ce, însă sunt siguri că ”nimeni nu o să o facă cum o facem noi”, ne explică cu entuziasm Cristian. ”Facem ceea ce ne place și vrem să găsim cât mai multe persoane pasionate de așa ceva. Avem în planurile noastre lucruri mari, vrem să facem o adevărată brigadă. Suntem niște tineri cu inițiativă ce am hotărât să ne diferențiem de ceilalți de vârsta noastră și să fim în felul nostru unici”, ne-a mai spus acesta.

Brigada ”Nimeni Alții” este formată momentan din 20 de tineri. Numărul lor este în continuă creștere, mai ales că oricine li se poate alătura. Cu toții sunt și microbiști (deși susțin echipe diferite de fotbal), iar ”experiența” acumulată de pe stadion, din galerii – spun ei – îi va ajuta și în Sala Sporturilor din Dej.

Debutul lor ”oficial”, dacă se poate spune așa, va avea loc la primul meci din campionat de pe teren propriu, Unirea Dej – Tomis Constanța. ”Va fi spectacol total, ceva ce nu s-a mai văzut la Dej, ceva de amploare”, ne-a mărturisit Filip Tănasie, un alt membru ”Nimeni Alții”.

Mentorii celor de la ”Nimeni Alții” sunt….”Niște Dejeni”. Aceștia din urmă s-au hotărât să îi ajute, să îi îndrume și să fie alături de ei, pe cât se poate, în acest frumos demers. ”Sperăm să fim mai buni ca ei, ca Niște Dejeni”, sunt gândurile ambițioase ale tinerilor din noua galerie.

Nu ne rămâne să spunem decât HAI UNIREA și mult succes NIMENI ALȚII!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER