Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Sute de motocicliști au tras un semnal de alarmă pe drumurile din Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

....

Peste 400 de motociclişti din mai multe judeţe ale Transilvaniei au participat, sâmbătă, la o defilare pe străzile principale ale municipiului Cluj-Napoca şi ale comunei Floreşti, într-o campanie de prevenire a incidentelor în trafic şi a accidentelor rutiere, transmite Mediafax.

Organizatorul campaniei, Paul Sorinca, a declarat că au fost împărţite participanţilor la trafic autocolante personalizate cu mesajele „Atenţie la motociclişti- Şi noi existăm în trafic” şi „Asigură-te de două ori”.

....

Peste 400 de motociclişti din mai multe judeţe ale Transilvania au participat la o defilare pe străzile principale ale municipiului Cluj-Napoca şi ale comunei Floreşti în cadrul campaniei privind prevenirea incidentelor în trafic şi a accidentelor rutiere. Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea noastră transmite un mesaj de atenţionare cu privire la prezenţa şi vulnerabilitatea motocicliştilor în trafic şi, reprezintă, totodată, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct şi indirect în aceste activităţi – şoferi, motociclişti, pietoni”, a spus Sorinca.

Acesta a subliniat că unul dintre scopurile campaniei este reducerea incidentelor pe şosele.

De asemenea, în cadrul campaniei „Atenţie la motociclişti – Şi noi existăm în trafic” sunt organizate cursuri teoretice şi practice de prim-ajutor şi de conducere defensivă, moderate de profesionişti în domeniu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER