Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Tabără pentru copiii din Protopopiatul Dej, la Centru misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sângeorz-Băi – FOTO

Publicat acum

pe

Protopopiatul Ortodox Român Dej, în colaborare cu Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej, a organizat o tabără de vară la Centrul misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sângeorz-Băi, în perioada 16-21 iulie, pentru copii de 8-12 ani.

Printre activitățile taberei s-au aflat atelierele de creație (culinar, litografie, dezvoltare personală, brățări și cruciulițe, tricouri pictate), fotbal, volei, teatru, karaoke, toacă sau foc de tabără.

Copiii au participat și la un program de rugăciune, dimi­neața și seara, au avut prilejul de a-și îmbogăți cunoștințele despre Taina Spovedaniei, Sfânta Liturghie, Sfântul Proroc Ilie, precum și despre importanța icoanelor, în cadrul discuțiilor cu părintele Cătălin Feier de la Parohia Bonțida, Protopopiatul Gherla și cu părintele Adrian Ioan Sîntiuan, responsabil cu activitățile pentru tineret din Protopopiatul Dej.

De asemenea, în cadrul taberei, copiii au participat la Sfânta Liturghie cu ocazia sărbătorii Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul.

În tabără copiii s-au bucurat și de prezența protopopului Ioan Buftea, iar la final, atât copiii, cât și părinții și-au exprimat aprecierea față de condițiile de cazare, hrană și activitățile desfășurate, așteptând organizarea taberelor următoare. În drum spre tabără, grupul de copiii a făcut și un popas la Mănăstirea Salva, județul Bistrița-Năsăud.

A doua tabără din această vară organizată de Protopopiatul Dej, în colaborare cu Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej, de această dată pentru adolescenți, va avea loc în perioada 27 august – 1 septembrie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER