Conectează-te cu noi

Eveniment

Tânăr din Cășeiu, internat în centru de detenție după ce și-a omorât bunicul în bătaie

Publicat acum

pe

Tentativa crima Dej (6)

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei emis pe numele unui bărbat din Cășeiu pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi omor.

Ieri, 23 iunie, în jurul orei 18:45, poliţişti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurală Dej, au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Căşeiu, judetul Cluj, faţă de care Curtea de apel Cluj a emis o sentinţă penală, prin care acestuia i s-a aplicat măsura educativă a internarii într-un centru de detenţie pe o perioadă de 9 ani, pentru săvârşirea infractiunilor de lovire şi omor , fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Tânărul a fost depus în Penitenciarul Arad, în vederea executarii pedepsei.

Se pare că în luna ianuarie a anului trecut acesta și-ar fi snopit bunicul în bătaie. Bătrânul, în vârstă de 72 de ani, a fost dus de urgență cu o ambulanță la Spitalul Municipal Dej, cu multiple contuzii la nivelul capului. După o luptă cu viața timp de mai multe zile purtată de bunicul agresorului, victima ieșirilor nervoase și-a dat suflarea într-un spital din Cluj-Napoca.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER