Conectează-te cu noi

Eveniment

Tânăr dejean depistat cu 120km/h pe strada Crângului din Dej

Publicat acum

pe

Politia Dej

În perioada 4 – 8 mai, în scopul impunerii unui climat de siguranţă în trafic şi depistării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, polițiștii au acționat pe principalele drumuri naţionale şi europene din judeţ cu echipamente de de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

În cadrul acțiunilor, au fost depistați șoferi, care conduceau autovehicule, prin localitate, cu viteze de peste 100 km/h. Aceștia au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 877,5 lei, conform legislaţiei în vigoare. De asemenea, dreptul acestora de a conduce pe drumurile publice a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Astfel, la data de 6 mai, în jurul orei 10:50, un tânăr de 22 ani, din Dej, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Crângului, din Dej, cu viteza de 120 km/h.

În jurul orei 19:20, polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani, din Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bunești, cu viteza de 118 km/h.

De asemenea, în jurul orei 20:15, un alt conducător auto a fost depistat depășind viteza legală. Bărbatul de 41 de ani, din Dej, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Nima, cu viteza de 133 km/h.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER