Conectează-te cu noi

Recomandări

Tânăr din Dej, față în față cu provocarea vieții sale. Vrea să urce pe ”acoperișul Africii”, Kilimanjaro

Publicat acum

pe

kilimanjaro

Un tânăr din Dej va încerca în perioada 6-14 iunie să escaladeze muntele Kilimanjaro, cel mai înalt munte din Africa, scopul fiind unul caritabil.

Kilimanjaro este un munte care te testează atât fizic, cât și psihic. Cu toate acestea, dejeanul Inno Brezeanu își propune să înfrunte aceste provocări pentru a ajunge în vârful muntelui Kilimanjaro – pe acoperișul lumii, cum spun cunoscătorii – pentru a strânge fonduri pentru proiectele fundației caritabile Hospices of Hope derulate în România pentru bolnavii de cancer, oferind îngrijire paleativă.

“Mi-am dorit de mult timp să escaladez Kilimanjaro. Pentru mine este o provocare sportivă și mentală. M-am gândit că pot să mă antrenez și pot să duc la capăt această provocare dacă voi avea un țel care să mă motiveze. Alături de echipa Români in UK am spus de multe ori “Jos Palaria!” atunci când am evaluat proiectele pe care Hospices of Hope le-a realizat în Roânia. Pentru noi, acest charity este un exemplu de bune practici, perseverență și ambiție. Ultimele proiecte pe care Hospices of Hope le-au realizat în România au costat enorm, dar cu dăruire și implicare ele au fost duse la capăt. În semn de apreciere și sustinere, intitulez această drumeție a mea <<Climbing Kilimanjaro to bring Hope!>>”, a declarat Inno Brezeanu. Acesta este stabilit în Anglia de mai mulți ani, însă se implică activ în viața comunității românilor stabiliți în această țară.

Inno Brezeanu nu este la prima provocare sportivă în scop caritabil. În 2010 a parcurs 100 de kilometri pe role între Londra și Cambridge, strângând fonduri pentru sinistrații din România.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER