Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Tânăr din Gherla, serios „șifonat” după o confruntare cu iubitul fostei prietene

Publicat acum

pe

bataie

Un tânăr, în vârstă de 16 ani din Gherla, a primit o bătaie soră cu moartea de la iubitului fostei sale prietene.

„Bogdan are 16 ani, este din municipiul Gherla şi este elev la un liceu de elită al Clujului, la al cărui internat este cazat. Duminică seara acesta se afla în cămin când în curtea liceului şi-a făcut apariţia un tânăr de 19 ani pus pe scandal. După cum a aflat ceva mai târziu, acesta era iubitul actual al fostei sale prietene. Venise împreună cu tânăra – la rândul ei elevă a şcolii şi cazată în acelaşi internat.

Totuşi, ceva l-a oprit pe „cel nou” să declanşeze cearta. Între timp, Bogdan s-a deplasat la un suc într-un restaurant din cartierul Zorilor, situat în apropierea liceului. De acolo i-a trimis un SMS fostei iubite, întrebând-o ce doreşte de la el actualul prieten.

Acest lucru – se pare – a turnat gaz pe foc şi l-a determinat pe A.V. să vină rapid ca să-i arate „fostului” cine-i „şeful”. Însă la confruntare nu a venit singur, ci însoţit de câţiva prieteni.

„Eu nu mai sunt cu fata respectivă din luna iunie, de dinainte de vacanţă. Băiatul m-a sunat şi mi-a spus s-o las în pace, după care a apărut la restaurant şi m-a chemat afară să-mi spună ceva. Acolo, în timp ce povesteam împreună, aflat lateral de noi, un prieten de-al lui mi-a tras un pumn puternic în ochi. Eu m-am prăbuşit la pământ şi atunci necunoscutul m-a lovit şi cu piciorul în cap. Imediat după aceea au luat-o, cu toţii, la fugă”, mărturiseşte tânărul, cu ochiul tumefiat de pe urma loviturilor încasate.

Din întâmplare, pedagogul de la căminul liceului tocmai trecea prin zonă, astfel că respectivul a fost şi cel care a anunţat ambulanţa şi poliţia. Apoi, printr-un efort colectiv, prietenii victimei au identificat pe reţeaua de socializare Facebook maşina în care se aflau agresorii şi au comunicat datele poliţiei”, potrivit Ziua de Cluj.

Continuarea articolului AICI.

Ştiri din zonă

Peste 42.000 de fani și-au cumpărat abonamente la UNTOLD 2020!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

În cea de-a treia rundă de vânzare care s-a desfășurat miercuri, 4 decembrie, peste 10.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat abonamentele pentru UNTOLD 2020.

Deși campania a fost gândită pe o durată de maxim 24 de ore începând de miercuri de la ora 14.00, și de această dată entuziasmul fanilor a fost peste așteptări, abonamentele epuizându-se miercuri seara la ora 20.00.

În toate cele trei runde de vânzare, peste 42.000 de fani și-au cumpărat abonamentul pentru cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD.

Toți cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din vara a festivalului UNTOLD au o noua șansă începând de astăzi de la ora 14.00.

Abonamentele au prețuri începând de la 149 de euro plus taxe și se pot cumpăra de pe site-ul evenimentului chiar și de cei care nu s-au înregistrat.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Controale ANSVSA în județul Cluj! Inspectorii au aplicat amenzi de aproape 50.000 de lei

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

În cursul lunii noiembrie 2019 Direcţiile judeţene sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor precum şi a municipiului Bucureşti au efectuat 9.763 de controale în unităţile din industria agroalimentară.

Controalele au vizat aspecte privind calitatea spaţiilor în care produsele alimentare sunt manipulate, prelucrate precum şi cele de depozitare a materiilor prime şi produselor finite, controlul dăunătorilor, evidenţa documentelor şi a informaţiilor privind sistemul HACCP, condiţiile de igienă şi de funcţionare a unităţii.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost acordate 99 de amenzi în cuantum de 531.600 de lei.

În județul Cluj au fost aplicate amenzi în valoare totală de 47.600 de lei de lei. Printre neregulile constate de inspectorii sanitari-veterinari se numără depozitarea necorespunzătoare a alimentelor, lipsa documentelor de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, precum și lipsa de trasabilitate.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Cum a fost prins un hoț de buzunare care opera pe mijloacele de transport în comun din Cluj

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Marți, 3 decembrie, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, angrenați într-o acțiune pentru prevenirea furturilor din mijloacele de transport în comun, au depistat un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unui furt.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui control asupra bărbatului, context în care au găsit asupra acestuia un portmoneu, care nu-i aparținea și care conținea actele de identitate ale unei femei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana vătămată, stabilind că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se deplasa cu un troleibuz pe raza municipiului Cluj-Napoca, i-ar fi fost sustras portmoneul de către bărbat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea măsurii, acesta să fie prezentat în fața magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

La acțiunea desfășurată pentru prevenirea furturilor din buzunare din mijloacele de transport în comun au participat și polițiști locali din cadrul Direcției Poliției Locale Cluj-Napoca.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare