Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Tânăr din Gherla, serios „șifonat” după o confruntare cu iubitul fostei prietene

Publicat acum

pe

bataie

Un tânăr, în vârstă de 16 ani din Gherla, a primit o bătaie soră cu moartea de la iubitului fostei sale prietene.

„Bogdan are 16 ani, este din municipiul Gherla şi este elev la un liceu de elită al Clujului, la al cărui internat este cazat. Duminică seara acesta se afla în cămin când în curtea liceului şi-a făcut apariţia un tânăr de 19 ani pus pe scandal. După cum a aflat ceva mai târziu, acesta era iubitul actual al fostei sale prietene. Venise împreună cu tânăra – la rândul ei elevă a şcolii şi cazată în acelaşi internat.

Totuşi, ceva l-a oprit pe „cel nou” să declanşeze cearta. Între timp, Bogdan s-a deplasat la un suc într-un restaurant din cartierul Zorilor, situat în apropierea liceului. De acolo i-a trimis un SMS fostei iubite, întrebând-o ce doreşte de la el actualul prieten.

Acest lucru – se pare – a turnat gaz pe foc şi l-a determinat pe A.V. să vină rapid ca să-i arate „fostului” cine-i „şeful”. Însă la confruntare nu a venit singur, ci însoţit de câţiva prieteni.

„Eu nu mai sunt cu fata respectivă din luna iunie, de dinainte de vacanţă. Băiatul m-a sunat şi mi-a spus s-o las în pace, după care a apărut la restaurant şi m-a chemat afară să-mi spună ceva. Acolo, în timp ce povesteam împreună, aflat lateral de noi, un prieten de-al lui mi-a tras un pumn puternic în ochi. Eu m-am prăbuşit la pământ şi atunci necunoscutul m-a lovit şi cu piciorul în cap. Imediat după aceea au luat-o, cu toţii, la fugă”, mărturiseşte tânărul, cu ochiul tumefiat de pe urma loviturilor încasate.

Din întâmplare, pedagogul de la căminul liceului tocmai trecea prin zonă, astfel că respectivul a fost şi cel care a anunţat ambulanţa şi poliţia. Apoi, printr-un efort colectiv, prietenii victimei au identificat pe reţeaua de socializare Facebook maşina în care se aflau agresorii şi au comunicat datele poliţiei”, potrivit Ziua de Cluj.

Continuarea articolului AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER